Sista skoldagen innan GBG! :D

Dagen började med att vi 8.10 samlades i aulan för att göra biologinationella, vår uppgift var att ta reda på vilken träning som är bäst, intervall- eller konstant löpning? För att ta reda på det så skulle vi självklart ut och springa, tyvärr så hade vädret bestämt sig för att jävlas eftersom regnet öste ner... Några sprang i gympasalen men dom flesta trotsade regnet som lyckligvis slutade igen. Vi hade då engelska, Sofia, Åse och Albin organiserade det hela med en tävling, tjejerna mot killarna. Behöver jag ens berätta vilka som vann?!

Efter engelskan hade vi ultimate frisbee på idrotten och samlades därför på malmbacka. När vi kom dit började det regna igen, men det var inte det som var det intressanta i detta sammanhang... Det går nämligen till så här att om frisbeen ligger på marken så får den som trampar på den först också plocka upp den. Så snabb som Josef är, var han först på frisbeen men märkte inte att John kom i en hejdundrande fart och då var det försent... Nån sekund senare låg Josef på marken och spottade blod, idrottslektionen var över för hans del.


Här ser ni stackaren, lägg märke till fläskläppen!

Vi hade sedan svenska och fick då se klart ondskan. Det finns egentligen inget att säga om just det, syslöjdarna fortsatte sedan vidare till syslöjden medan vi träslöjdare slutade för dagen. Utom jag och Jonatan som tillsammans med Sofia skulle göra mattenationella. Busenkelt!

Jag tänkte även lägga ut några övriga bilder på 9B, vilket passar bra då vi taggar till ikväll!

   



  
De två sista bilderna föreställer Hanna och hennes skor, hon är för övrigt i desperat behov av ett par nya!

// Paparazzi-Reb


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0